Min nya älskling


Vem har världens snällaste pappa? hihi.

Bilder från i onsdags.






Nice nice, linnéa var nog lite för kalasig på sista bilden.. men den bjuder hon på!

Onsdag

Vaknade hos sebbis, jobbade 11-18. Nu ska jag kirra outfit, kleta smink och tagga galet. Ska möta brudarna på stan om två timmar, sen är det birjer som gäller. Om jag överlever kommer det bilder imorgon. Puss på er..

Sebastian Dahlén


Den här grabben är ett riktigt jävla pack.. men fan vad jag tycker om honom.

Tisdag

Igår vart det en tripp på stan med mami och lillasyster, det resulterade i jeans och en pälsjacka (fatta snygg jag kommer vara i höst). Så nu äger jag totalt tre pälsjackor och en pälsväst. Nu gäller det bara att hitta de perfekta skorna, sen är jag redo för kyligare dagar. När grabben slutat jobba tog vi en promenad hem till honom, sen hem till mig. Spenderade kvällen framför beck med ost och kex. Sebban somnade och jag låg och vred mig i stort sätt tre timmar. Hyffsat pigg när hans alarm ringde imorse, eller inte.

Party med Emmis!





Fredag

Mötte emmis på stan, tog 848an till morgongåvan. Julie dök upp och kvällen bestod av hårfärgning, sex and the city och kompiskärlek. Vaknade tio, fixade oss, tog bussen mot uppsala. Pussade på min boyie och åkte hem. Nu ska jag titta the city marathon och smida planer tills ikväll.



Onsdag

Jobbat, helt slut. Hungrig, pappa grillar hamburgare. Imorgon är jag ledig, ska nog umgås med linnéa och emmis om vädret är på topp. Nu.. mat, sen sebastian.

 

Måndag

Tacos kvällen var som förväntat kanon. Proppade i oss mat och kollade på walk the line, hann dock inte se slutet eftersom vi skulle hinna med bussen. Mötte upp min baby och gick hem till mig. Nu ska jag strax klä på mig och bege mig ner mot stan. Shopping med flickorna.. eller inte.




Söndag

Jobbade 12-20 igår, cyklade hem, tog bussen och mötte upp uppsalas snyggaste brud (linnéa egnell) på stan. Satte oss vid bryggan med kebabpizza och rödvin. Snackade jävla massa hemlisar och skit, blev uppraggade av två 23 åringar som Sebastian som tur var jagade bort. Gick vidare hem till jocke och var där resten av kvällen, jävla trevligt. Tog nattbussen hem och somnade i världens varmaste famn.

Ikväll blir det tacos hos elin, blir grymt!

Fredag

Nyss kommit hem från en lång dag på lindex, helt slut i kroppen. Jobbat tre dagar i rad nu, och igår vart det att dricka vin på bryggan efter ett långt pass. Imorgon blir det jobb igen, sen ledig fram tills tisdag. Får hoppas på bra väder på söndag annars börjar jag gråta. Nu ska jag duscha och fixa mig för sängen, det är en ny dag imorgon också.




Gårdagen hemma hos Elin.






Onsdag

Nyduschad och snyggingen har precis kilat iväg. Idag börjar min första jobbdag på lindex, 10.00-15.00 enkel match. Sen drar mig nog ner mot stan och träffar bästa julia som ska köpa ny mobil, fett avis. Mot kvällen hoppas jag på finbesök, alltid trevligt med någon som håller om en på nätterna.


Tisdag

Herregud vilka underbara dagar, i torsdags tog jag och emmis tåget till sthlm. Bodde hos julie några dagar och hade det allmänt fint. Sen har det spenderats några kvällar med en av de bästa jag vet, du vet vem du är. Väntar på att emmis ska höra av sig så drar vi ner på stan och sen mot lövstalöt, elin är ensam hemma. Farligt!





Här kommer bilder från i onsdags!



Förkrök  hos mathias och sebastian, alot  of mygg.



Elin längtar till studenten.



Snygga babes.



Biiiiiiiiiiirger.



Avslutningsbild på mig och tvillingen, som inte alls mådde för bra. Alla har ju sina snefyllor, eller hur tjejen?

Måndag

Då har man precis kommit hem från biomys med emmis och linnéa. Efter många om och men vart det i love you man, och över förväntningarna var den grymt rolig. Tror aldrig jag skrattat så mycket i en biosalong. Ska alldeles strax fixa mig för sängen, man vet ju aldrig vad för äventyr som väntas imorgon.





















Här har vi pinglorna, alldeles för snygga inne på birger.. Det gillas.


Nya tag

Ny tilda, nya tag.. Jag har nu bytt blogg och tänker börja skriva och dela med mig av bilder igen. Känns bra, grymt bra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0