Mars 30, 2010

Febern är borta och min hals är bra igen! Alltså var det nog ingen halsfluss.. antar jag. Idag har det varit skola med läxförhör och shopping på Gränby Centrum med Sebastian. Just nu håller jag på och river ut min garderob, här ska rensas!


John Mayer, <3


Mars 26, 2010

Sömnlös natt. Aldrig haft så ont i halsen i hela mitt liv. Halv 6 fick jag nog och gick upp, tröck i mig mer ipren och försökte få i mig varmt té. Pappa skjutsade mig till skolan även fast mamma tyckte att jag borde stannat hemma. Men jag hade redovisning på engelskan och ville få det gjort. Tur att iprenen verkade bra så att jag kunde prata iallfall. Åkte hem efter det, mamma ringde en läkare och om jag fortfarande har vita prickar i halsen imorgon så ska det kollas upp.

Min fina Sebastian kom nyss hit och har köpt New Moon till mig. Kvällen är räddad!


Rösta på min fina bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Sjuk tjej

Vita prickar i halsen. Kan inte ens svälja mitt eget saliv. Halsfluss?

Mars 25, 2010

Nästan 39 graders feber. Orkar inte.


Klick!


Mars 23, 2010

Tröttis. Tränade med tjejerna innan skolan. Hade redovisning. Inhandlade grejer på stan. For till ikea med företaget och inhandlade ännu mera. Åt cesarsallad för 25 kr och goffade i oss bröd. Kom hem för en halvtimme sen, jag är trött. Ska börja på mitt och Simones arbete nu. Hörs!


Sebastian & Tikka

Min pojkvän skämmer bort mig på våran 8 månadersdag. - I love you!


Mars 21, 2010

Nära på att börja böla imorse när jag tittade ut genom fönstret. Och jag som skulle gå hem från Sebastian.. det bokstavligt talat blåste snö från alla håll. Gissa hur jag såg ut 15 min senare när jag kommit hem? Inte ens paraplyet var till hjälp. Var tog solen vägen? Jag vill aldrig mera gå ut. Kan vi snälla åka bort härifrån älskling?

Vi ha degat hela dagen. Massor med the hills avsnitt och klockan nio är det Johan falk. Mysmys. Skönt att man börjar halv tre imorgon. Blir att träna innan, javisst.





Fantastiska dagar i Egypten.

Mars 19, 2010

Fredagsmys med Boyfriend. <3

Mars 17, 2010

Igår var jag och Sebastian på bio och såg Shutter Island, Simone hade skrämt upp mig innan.. men så läskig var den inte! Heheh.. Faktiskt bra, men svår att hänga med i. Idag är jag ledig och har precis kommit innanför dörren efter ett medelpass på friskis. Vädret är tip top och jag funderar på en promenad. Ska bara slänga i mig något att äta.. PUSS


Grattis till körkortet Elin!

Min vän Elin är grym och har skaffat körkort! Hon kom och hämtade oss tjejer på skolan så cruuuuusade vi runt i stan. GRATTTIS GRATTTIS!!

Mars 15, 2010

Ledig idag och på onsdag, hur skönt?! Vädret är helt underbart så jag och Sebbis ska ut på en prommis snart, det blir att chilla hela dagen. Imorgon hoppas jag på friskis innan skolan.. Simone, Emma, Elin?! TRÄNA!!


Är helt tagen av One republics nya låt och videon är så jeeevla fin!


Mamma

Grattis finaste Mamma, älskar dig så mycket!


Mars 10, 2010





Mars 9, 2010

Vårat nya shema är onice. Men jag har fått tillbaka ett prov och en bok recension med bra resultat, och vädret är underbart. Så jag ska inte alls klaga.. jag mår så bra!



Mars 7, 2010

Igår vaknade jag och Sebastian tidigt. Vi tog en promenad i det underbara vädret till Gränby Centrum. Strosade runt och tog en fika. Gick hem till S och vädret blev bara bättre och bättre! Man blir helt lycklig. Spenderade kvällen där med middag och melodifestivalen. Fick frukost på sängen idag när jag vaknade, i love you.




Överlycklig tjej

Mormor har köpt världens snyggaste(!!!!!) vårjacka till mig. Världens bästa bästa bästa mormor! Jag har så länge gått och trånat efter den.. och äntligen, mormor kan hon! Är överlycklig, hihii.


Ledig tisdag

Leeedig idag men har faktiskt varit och tränat! Så nu är jag dödstrött. Kommer inte hända så mycket idag, blir att vara med Sebastian när han slutar jobba. Imorgon följer han med mig till skolan, så ska jag pyssla om honom med ansiktsbehandling, massage och annat myspys! Heheh..


RSS 2.0