De här två..

är mina underbara pojkar.

13:44

Vaknade tidigt igår även fast jag var helt slut. Spenderade istort sätt hela dagen i sängen framför tvn. Ibland är det okej att vara seg. På kvällen var jag till Musikens hus för att gå på kurs, eftersom jag ska sitta som valförrättare 19 september på GUC. Spännande! Så alla ni som ska rösta där, seee you there (:

love the way you lie


10:01

Igår och det kan ha varit det jobbigaste passet!! Det var så sjukt mycket folk, alla bara slänger iväg sina löner. Jag var helt slut i huvudet efter att ha stått i kassan och pratat så mycket. Sebastian mötte upp mig efter jobbet och vi cyklade till vårt favorit ställe Aspentos, han bjöd mig på souvlaki och jag har nog aldrig uppskattat det så mycket! Vi somnade direkt när vi kom hem, och jag är fortfarande lika trött. Måste slänga mig i duschen och äta frukost för nu väntar samma pass idag. Längtar tills jag ska få sova ikväll! :) Heheh.

Bokat och klart!

Nu har vi bokat!! Sebbis och jag åker den 11 september till Hurghada i Egypten. 1 vecka, all inclusive, stranden precis vid hotellet. Jag svävar på moln, det här är vi värda efter att ha jobbat hela sommaren. Åh lycka!
SunFamily Siva Grand Beach

LINDEX BRUDAR

Alla extra tjejer på Lindex möttes upp igårkväll, vi satte oss på Unico och tog några glas och snackade en massa strunt! Riktigt fint gäng, hade hur trevligt som helst. (:

12:37

iiiiiih, min fetinglön igår var ju inte helt fel! Snart så bokar vi en resa, snartsnart!! :D

21:57

Trött är vad jag är. Jobbat på Lindex i stenhagen idag, kul med nytt. Kajsa och jag stängde själva, vuxenpoäng typ!! Heheh. Ska krypa ner brevid en sliten Sojkvän nu, imorgon väntar jobb igen 09.00-16.00. Upp och hoppa tidigt! :)

01:27

Mysig dag då! Mötte upp Simone när hon jobbat klart, vi satte oss på Storken med varsin kaffe och en massa kompissnack. Vi gick till hemköp och köpte med oss godsaker och cyklade hem till Emma. Alla fyra flickor på plats, precis så som det ska vara. Blev återigen en massa prat och god chokladkaka med jordgubbar!!

Todays


15:28

Sebbis och jag tog tåget till Sthlm igår. Det blev Gröna Lund och jag kan säga att jag fortfarande mår illa efter alla karuseller. Riktigt mysigt hade vi, synd bara att det började spöregna när vi skulle hem. Hata regn alltså!!

11:04

Nu väntar jobb 13-20. Ska bli kul! Efter det ska jag fredagsmysa med min prins. Imorgon blir det en rolig dag, längtar. hihihi

23:01

My blogg is looking hot. Hehe, tack vare BÄSTAELIN!

Deal

Nu har jag fixat Tildas bloggdesign, nu är dealen att hon bloggar mera, ellehur? (;
// Elin

HELP ME

Någon som har lust att hjälpa mig med min bloggdesign? :)

17:51

Sitter och dricker cocacola och äter cheeseballs, har varit nere på stan och gjort ärenden. Jag är tokförskyld och har ont i kroppen. Antar att det är Sebastian som smittat mig. Inte så konstigt kanske.. Har fått mitt lönebesked idag också, kan ju säga att jag satt och gapade. Sjukt fin lön!! Nu ska jag fortsätta att bara ligga under täcket och kolla tv. PUSS PÅ ER

Shoes


HUR FINA? :)

10:13

Känner mig deppig. Vart tog Sommarn vägen? Sista dagen med bra väder.. men det blåser ju liksom storm ute.

18:28

I tisdags var vi hem till Elin som har fyllt 19, hon hade bakat en massa gott som vi mummsade i oss. Vi satt ute på hennes altan och bara pratade. Allt är bara så mysigt när vi umgås. Annars har jag bara jobbat. Imorgon börjar jag 07.00. Hehe, ska nog lägga mig tidigt ikväll..? :) På lördag ska jag träffa flickorna igen, snackas om utgång. Skulle inte vara helt fel det!

12:18

IPHONE, ♥ fiiiiiiiiiinally!!

00:14

Sebbis och jag ska krypa ner i sängen nu. Har jobbat ett minipass på 4 timmar. Börjar 11 imorgon, känner på mig att jag kommer vara trött. Hihi..

22:02

Hade så himla mysigt igår med flickorna. Vi möttes upp på stan och bestämde oss för att laga en smaskig middag hos Elin. Vi alla var sugna på tacos, vilket var ett bra val. För satan, vad gott det var!! Idag har jag jobbat och nu ska jag och Boyfriend mysa.

Kärlek

Det är äkta kärlek mellan mig och mina nya skor från Scorett. Jag kan inte tacka min Mamma tillräckligt, hon är så fin, Mamma min. ♥

15:30




11:48




Vaknade precis, verkligen skönt att få sova ut. Märkte knappt när Sebbis skuttade upp ur sängen vid 08.00. Tröttis heheh. Ska få i mig en god frukost sen får vi se vart dagen tar mig.

13:13

Jobbade 8 timmar igår, det var ganska lungt så vi fick mycket gjort! Om en timme så väntar 6 timmar och sen är jag ledig i 2 dagar. På onsdag ska jag träffa mina fickor, så längesen nu! Lääääääängtar redan.



RSS 2.0