Nyår 2008




Dec. 30, 2009

Jaaaag lever. Bara inte haft lust att blogga direkt. Haft så mycket annat för mig..

Julafton var iaf hur mysig som helst, som alltid. Fått så mycket juklappar, så mycket fint. Ikväll ska jag och Sebb på bio och imorgon är det nyår. Vi ska vara ensamma hemma och laga middag, helt underbart. Bloggar mer imorgon, har ej tid nu. PUSS

Dec. 23, 2009

Prinsen befinner sig i Dalarna, som tur är kommer han hem den 25:e igen. Jag ligger i sängen och ska snart sussa. Lär ju bli väckt kl sju imorgon bitti.. lillebror är så himla förväntansfull. God jul på er alla :)


Dec. 22, 2009

Det är verkligen fina dagar såhär innan jul. Jag går bara runt och myser.. igår var det julavslutning för allra sista gången i domkyrkan. Efter det vart det fika på storken med flickorna, strosade på stan med Sebbo och blev bjuden på lunch. Träffade Inger och bytte klappar. Följde med S till sockra där hans kusin klippte honom, very handsome. Kollat på hela Pelle Svanslös kalendern med lillebror.. jaaa mys helt enkelt. Snart ska vi klä granen och äta julskinka, jag njuter.

Plus att det är en väldigt speciell dag idag, 5 månader. Miihi.




Miranda!

Det är svinkaaaaallt ute, men jag gillart. Idag har jag handlat ännu mera julklappar, tror jag är uppe i 15 st. Good work.. Firat min minsta kusin har jag också, Miranda 2 år. Imorgon är det sista skoldagen innan jullovet, yiiiipppppi. Väntar och väntar på att B-friend ska komma.. kom nu.





Skulle inte sitta fel till Nyår.




Dec. 16, 2009

Riktigt seg idag. Trodde jag skulle dö när larmet ringde imorse.. snooozade i en halvtimme. Sprang upp, fick kasta på mig kläder och smink.. Skolan gick fort, hantverk där vi fortfarande har hårtema. Efter det var dte lunch, sen UF företag där vi gick intill stan och satte in pengar på vårat konto. Friskis på det också! Tränade alldeles för hårt känner jag nu.. kan knappt röra armarna.

Blir att titta på Paradise Hotel och njuta nu när Rami ställer till det. Helt jävla klockren grabb. Sen kommer min prins hit efter elva, känns som att det enda han gör är jobba nu förtiden.. vill ju ha dig här.


 

Rysssssssssssssssssssssssssssssssssssnigar.

Dec. 13, 2009

Blir att titta på solstorm och invänta min darling som kommer ifrån jobbet, han är fin han.


Dec. 11, 2009

Era frågor.. mina svar :)

Skojj =)
hmm.... vad ska du göra på nyårsafton!?
har du köpt någon klänning än för denna kväll?! (;
Nyårsafton skulle jag vilja spendera med min kärlek, äta något gott och kyssa honom på tolvslaget. Hehe ingen klänning än så länge :)

Hej, hur lyckad du ha så fin hy? har du aldrig finnar? vilka produkter använder du?
Hej, för det första så tycker jag inte själv att jag har speciellt fin hud. Ochja någon skavank ploppar upp ibland, heh. Jag är rent ut sagt dålig när det gäller rengöring. Oftast blir det bara en fuktkräm. Mitt bästa tips är att aldrig somna med smink, riktigt ofräscht.

Hur lång är du?
Vad använder du för hårprodukter?
Hur sminkar du dig till vardags, fest?
Jag är 1.64, använder mig av bedhed schampoo och balsam. Sminkar mig ganska lika till vardags och fest. Till vardags blir det mineralfoundation, conceler, mascara, ögonbrynsskugga. Väldigt enkelt. Till fest blir det ögonskuggor i oftast bruna toner, eyedust och lösögonfransar någongång.. Har oftast neutrala läppar, men det händer att de blir röda också.


varför använder du löshår när ditt egna hår är så himla fint? & kom med mera dagens outfit, det är lika roligt varje gång, du klär dig skitsnyggt!
Jag använder löshår för att jag inte tycker att mitt eget är så tjock, plus att jag får mer svall. Ja, ska absolut över väga det.. tack så mycket! :)


fint sminkad du va där baby. Vad önskar du dig i julklapp? :)
Thank you babysimone. Önskar mig inget speciellt, men kläder, skor och smink sitter aldrig fel!


vem/vad inspirerar dig?
Jag blir väldigt inspirerad av tidningar, läser alla möjliga modeblasker. Annat är många människor runt omkring mig, dom har många fina sidor.


vad väger du
Heh rakt på sak. De senaste åren har jag legat på en ganska jämn vikt.. 48-50 kg.


är det du som är matildabulle?
 Jaaaaaaa såklart.


tycker du om korv?
Emmis du vet att jag hatar korv :)

 
Har du/ paratar du fortfarande med Daniel ? De första fyra månaderna pratade vi flera gånger i veckan. Men vi båda tyckte det var för jobbigt. Så idag har vi kontakt, men inte lika mycket.
 
Hur kom du över din ex pojkvän Daniel?
Hr träffades du & Sebastian?
Vart bor du någonstans?
Jag är ingen sån som tycker om att visa mig svag. Jag grät i månader men på utsidan var jag glad. Jag la mycket fokus på mina nära, insåg att livet livet precis har börjat och att det inte var över som det kändes. Tror inte att man blir tsms när man är 14-15 år och att det varar förevigt. Det är bara att vara stark, inse att det finns mycket annat att leva för.

Sebastian och jag känner varandra sedan några år tillbaka. En gammal fling kan man säga.. Och i somras stalkade han mig en kväll på birger jarl, försökte få mig att förstå att vi skulle dejta igen. Till en början var jag himla dryg, några dagar senare var det i princip vi. Hihihi..

Jag bor i Uppsala, Årsta.

Din blogg har blivit anklagad av vissa för att vara främlingsfientlig och sexistisk, vad säger du om det? Alltid kul med positiv feedback eller?
I love you baby.
 

Vad ska du göra efter gymnasiet? =)
Vet inte alls säkert vad jag vill. Men funderar på att resa, kanske som au pair. Inte alls sugen på att plugga direkt iallafall..
 

festar du ofta? Nej, tycker jag verkligen inte. Inget som jag någonsin prioriterat. Festa känns mer angeläget för att ragga.

 

Dec. 11, 2009




Dec. 10, 2009

Pepparkaks bak med min kära..



Dec. 9, 2009


Smexiga undisar som har hittat hem till mig! Mjaaaau..



Ask me?

Ska vi köra en frågestund i bloggen min?
Aldrig tidigare haft någon, så passa på om du undrar över något :D
Svarar senare i veckan, hehe.


Klassens bloggis!


Stylistlinjen.blogg.se




Dec. 6, 2009

Varit inne i staden och handlat klart alla juklappisar till B-friend. Riktigt nöjd! Mormor&Morfar kommer hit snart och äter middag med oss. Sen blir det julkonsert med Sebbo och Simone.. Mys söndag med andra ord!



Så här fint är det i mitt rum.. Mihihi.

Innan jag somnar..

..kommer en outfit. Puss, nu ska jag sussssa.



Dec. 5, 2009

Nuuuu är jag hemma.. fotograferingen gick brao, modellerna var HOTTA. Imorgon blir det att lämna tillbaks alla skor och kläder.. och kanske ett pass på friskis? Jag är dödstrött, blir att slå på tvn och somna snart. NATTI




Dec. 4, 2009

Skolan har gått ovanligt segt idag. Började med Engelska förhör och slutade med stilanalys kunder på hantverken. Tog bussen dirrrrekt till muraragatan och nu har Sebbo och jag har lagat mysmiddag som vi precis ätit. Hur gott är det inte med kycklingfilé och rödvin? Jag bara älskar när man anstränger sig, allt är perfekt med dig. Vi ska bara ha en hemmakväll med godis och idol. Imorgon blir det en ruuuuulig dag, yipppi.



Sebbis fina peppisar från i måndags.

Dec. 3, 2009

Vaknade hyfsat tidigt även fast jag kunde sova precis hur länge jag ville. Åkte ner kl 2 och tränade på friskis, träffade Linnéa på stan och nu har vi fixat alla skor, kläder och assesoarer tills på lördag, då vi ska fotografera. Känns riktigt bra. Har precis ätit en helt underbar middag, min papi kan han. Nu ska jag bada, sen blir det att bara slappa och titta tv. PUSSSHEEJ..


Cinderella, pics.






Dec. 2, 2009

Har aldrig gillat att börja med vinter dunjackorna för tidigt, men imorse åkte min på. Det var faktiskt fyra minus ute! Burrr, men mer än gärna kallt än att det ska regna varje dag. Skolan var igång halv nio med hantverk, prinsesstema. Linnéa fick bli Askungen. Efter lunch hade vi klädvårdskurs där vi lärde oss stryka(?) Heheh. Slutade hyffsat tidigt och fixade med det sista innför fotograferingen till mode repotaget. Nu tänker jag baaaada varmt.. PUSS PÅ ER.



Sebbiboy.



Gåshud. Gåshud. Gåshud. Gåsgud. Gåshud. Gåshud. Gåshud. Gåshud. Gåshud.

17:51

Måndagskvällen bestod av pepparkaksbak, vilket jag är allra bäst på..lillebror var bäst med mjölet. Efter det var det fika med peppisar och glögg. Finns inget mysigare än veckorna innan jul, jag blir helt till mig. Imorse fick jag en ring med ett stort silver hjärta av mami (presentkalender) plus att jag öppnade min hello kitty chokladkalender, hehe. Nu blir det Gränby Centan med prinsen, strosa runt och kika julklappar.. åh snart jul!


RSS 2.0