11:01

Nu blir det att jobba 8 timmar. Cyklar sedan raka vägen hem till Emma för äventyr! Hihihi.


02:47

Fin dag i lyssnaängen med E, E & S. Har precis kommit hem efter att ha spenderat massviss med timmar på spegeln där det var Twilight marathon! Eclipse hade premiär vid midnatt och den var precis som jag trodde, helt underbar! Jisses.


22:22

Ska precis sätta på en film, känner mig ensam. Vill ha min fina här. Imorgon är jag LEDIG, blir sol och bad med flicksen.


14:12

Ojoj.. jag kommer dö av längtan. Sebbi som jag kommer sakna dig. Nu väntar strax jobb. PUSS.


22:18

Jobbat hela dagen så är lagom slut i kroppen. Seb och jag ska alldeles strax krypa ner i sängen och kolla på Morden i Midsommer. Imorgon åker han till Peking i 10 dagar :(:(:( buuu..

Men vi ska nog hinna med att åka och bada på dagen först. Sen blir det att säga hejdå och jobba 16-20. Sen vill jag mysa med mina flickor?!


Destination sommarstugan!

Sitter och har rast.. jobbar till 20.10, familjen kommer hit och hämtar mig och så åker vi ut till vår sommarstuga. Sebbis ska med och allt kommer vara så underbart. Jag ska njuta sönder helt enkelt! Ha en fin midsommar ni.. det ska jag!

22:32





Uuuuuunderbart ja!

Juni 23, 2010

Igår spenderade vi våran 11 månaders dag med bad på Länna och souvlaki på Aspentos med E&T. Avslutade också kvällen på stan med cider och fotboll! Sjukt mysigt var vad vi hade.. hihi. Nu är det jobb 12-20 som gäller!


Kärlek!

Snacka om att det var kärlekens dag igår! Jag jobbade 12-18 så jag missade när Kronprinsessan fick sin prins. Måste titta på svt play. Såg lite från nyheterna.. jag menar hur fina var de inte? Vilken kemi det kan finnas två människor! På kvällen hade vi parmiddag hemma hos Boyfriend. En riktig mästerkock är vad han är.. Vi hade så mysigt, tack alla fina ni.






Mina underbara chokladjorgubbisar!

SÅ HIMLA FINA!


22:01


13:44

Jobb 16.00-20.10
Har lovat Boyfriend att kolla fotboll ikväll också. (y)


11:14

Jobb 12.00-20.10


Sol!

ÅHÅH... Sol, har legat lite ute på tomten. Så härligt med tanke på vädret igår?! Jag och mamma var på stan och bokstavligtalat frös ihjäl! Så nu är det bara att passa på.. för tors, fre och lör blir det en massa jobb.






Lite senare ska jag lägga upp alla underbara Londonbilder på facebook. Vill tillbaks...




Fin shopping, hihi.

Wavin' flag



Springer runt och sjuuuuuuuuuunger här hemma.. SÅÅÅ BRA!

London i hjärtat.

Förälskat mig i London.. ta oss tillbaka.

LONDON BABY!

Alarmet står på 05:30....

LONDON HERE WE COME!!!


Pappas iphone; BILDREGN!











LYCKA.

Ska ner på stan och mysa med Simone. Sen blir det att växla pengar med Sebastian... för imorgon drar vi till London baby!!

SATC 2

i lördags var jag och Sebastian på SATC 2, sjukt bra. Satt och njöt hela filmen, precis som det ska vara. De som säger att filmen är en flopp kan ta sig någonstans.





För jag har tagit studenten!

Kan inte tro det själv! Vilken underbar dag, går inte att beskriva.. Måste verkligen tacka alla, först alla stylisterna för tre fina år och för en klockren dag och sen min UNDERBARA familj och UNDERBARA POJKVÄN som bjuder mig på en weekend till London på onsdag. Älskling, du är allt! Mamma, pappa, lillasyster, lillebror.. mitt hjärta. Tack vare er var min dag den bästa. Mormor och morfar, världens bästa. Morbror, Suzanne, Elias och Miranda.. och alla andra fina människor som var här hos mig. Tusen tack, jag älskar er alla!

Vet inte vad jag ska säga men har fått så mycket fint i presenter att jag nästan skäms! Alla har bokstavligt talat skämt bort mig och jag har aldrig haft så mycket pengar i hela mitt liv. HERRE..

Bästa dagen i mitt liv, trots alla tårar när jag sprang ut! Längesen jag grät så mycket... av glädje!




22:33

Borde egentligen sova.. men det går liksom inte. Har ställt alarmet på 05.00, första destinationen blir Fyrisskolan 07.20 för fotografering. Ssssssova nu!




11:54

Imorgon är det dagenD! Dagen jag väntat på sedan jag för första gången gick upp för trapporna på linnéskolan. Jag kan inte fatta att det är så nära.. herrejesus.

Snart tar jag cykel ner till fyrisskolan för lunch med alla treor. Efter det blir det att pimpa flaket!

Bildregn












Klassens vita neger





Trodde aldrig att skivan skulle bli så klockren. Jag njöt varenda sekund, vilka underbara flickor i ST3 alltså! Tusen tack, jag kommer aldrig glömma. Helt underbart!

RSS 2.0