Söndag

Imorgon smäller det! Studentskiva på Bj, ser mest fram emot middagen och klassens alla nomineringar. Kommer bli helt underbart. Åhhhhhhhh så kul vi kommer ha... måste sova nu så att jag kommer vara pigg och alert, PUSSS.

Mors-dag ♥




Älskar min Mamma, ♥.


Torsdag



Fredag imorgon vilket betyder 1 vecka kvar tills studenten. Snacka om att börja räkna ner dagarna.. tiden har gått så fort. Vart har alla månader och veckor tagit vägen? Heh..

Mysiiiiii kväll..




Fight for this love

Gått och tokkärat ner mig i Cheryl Cole och hennes låt fight for this love.
Det är så bra, hon är så bra. Hon måste lätt vara en av världens vackraste kvinnor.. kolla in henne bara.

 

Måndag

Lugn dag med lite jobb på eftermiddagen. Ligger just nu och tittar Norska Hollywoodfruar. Inte alls någon hit, precis som jag anade. Brunetter hela bunten, roligare med blondiner! Hehe.. 22:00 blir det bakom kulisserna för nya SATC filmen med Sofi Fahrman, inte missa! PUSS PÅ ER.





Måndag

Kan inte fatta att det inte är någonting kvar i skolan, jisses.
1 vecka till studentskivan!


Fina pojkar

Visst har man fina pojkvänner när de planerar utflykt med grillning och hämtar upp en efter jobbet. Hihi.. minuset var väl all jäkla mygg som käkade upp oss bara! (:





Oh my lord,


sååå bra... det kör vi till!


Onsdag




Kort skoldag slutade redan vid halv ett. Sitter just nu med en kall isté ute på altanen och pluggar religion. kväll blir det Birjer Jarl med fina.

Måndag

Underbar dag vädermässigt. Cyklade till skolan och kände sommarlukten, nu får det gärna fortsätta såhär. 2 veckor kvar till vår studenskiva, på frédag två veckor kvar till studenten. Nu är det nära, hiii.





Söndag

Hinner ju inte alls blogga. Har alldeles för mycket för mig om dagarna.. Dagen till ära blev det en heldag med Mamma och lillasyster i huvudstaden. Blev riktiga kap för alla, och jag har funnit mina studentskor och klänning till skivan. Mer än nöjd, mer än lycklig. Pirr i kroppen..

Min kväll kommer bestå av plugg och plugg, avis någon?
PUSSS.

Torsdag




Makalöst bra kväll i onsdags. Idag har vi haft genrep med forumgallerian, blir heldag imorgn 12-24 med massa modevisnigar, grymt kul att jobba bakom kulisserna. Snart beger jag mig till Birthday barnet Kajsa och förfestar där, sedan blir det birjerjarl ja,ja.

Tisdag




 Svenska B tal avklarat idag. Sjukt nöjd. Inget mer nationella.. puh. Ikväll är det Kajsa kusins skiva på bj, och det ska ju inte missas. Blir förmys hemma hos Elin, (:

Sebastian

Ingen kan förstå hur mycket jag uppskattar dig, hjärtat.


Luddis 5 år

Bakar för fullt här hemma..
Lillebror Ludvig fyller 5 år dagen till ära, vilket ska firas stort!
Är världens stoltaste storasyster, fina Luddis.

Maj 3, 2010

Ny vecka, fått mycket gjort redan idag känns det som. Skönaste var att få speaking i engelskan avklarad. Ser fram emot imorgon, först träning med tjejerna sen endast en lektion i skolan. På kvällen bjuds det på studentskiva på bj, hihi. Hoppas vädret är lika underbart som det var idag, PUSSS.


<3


RSS 2.0