Sept. 30, 2010

Jobbade 10-19 igår ute i Stenhagen, var helt slut när jag kom hem. Sebbis och jag kröp ner i sängen och kollade på Berg flyttar in och Välkommen åter. Onsdagar är riktigt bra tvkvällar nu! Idag är det Stenhagen igen, börjar inte förens 15. Så nu blir det att äta frukost och städa rummet. PUSS

Sept. 27, 2010

Varit ledig idag! Sov till elva, vilket behövdes. Har varit och tränat på friskis för engångskull. Hehe, nu ska jag ta mig nått att äta!

18:42

Herregud vad med folk det var idag på Lindex! Alla blir om tokiga när det är löning, hehe. Sitter just nu och smuttar på ett glas rött, strax blir det oxfile till middag. Snacka om lördagsmys. ÅH så gott!!

13:08

En sån himla fin lön, hihi! GLAD TJEJ.

17:16

Precis hemkommen, nu ska jag slappa lite. Ikväll blir det en långpromenad med fina Simone!

22:54






Jobbar varenda dag denhär vecka, det tar på kroppen!! men det är så värt det. PUSS PÅ ER

Sept. 22, 2010

Jag skriver att jag håller på Alliansen och så får jag skit för det lite här och var. Jag ska vara helt ärlig. I lördags så la jag min röst på Kristdemokraterna. Varför? Jo, för att de viktigaste frågorna för mig är familjen, äldreomsorgen, skolan och sjukvården. Och i just dessa fråger är det KD som jag håller med. Det är himla fin fint det!! Enligt mig är Fredrik Reinfeldt en riktigt klippa. Jag känner mig trygg. Så kom inte och kommentera som om jag inte visste vad jag själv skrivit. Jag vet precis vad som betyder och spelar roll för mig. Så passar det inte, kan ni sluta läsa. Jag vill också ta upp hatet mot SD. Jag tycker att det hela har blåst ur proportion. Jag tycker att folk överreagerar alldeles för mycket. Det är synd att man inte får tycka som man vill i demokrati. Några procent människor vill se en förändring och dessa människor gör något åt det, ta inte det ifrån dem. Oavsett vad du själv tycker. Vi alla har olika åsikter, så kommer det antagligen förbli. Så låt det vara, ni ger dem uppmärksamhet- Det är precis vad dom vill ha!

EGYPTEN

Resten tänker jag dela med mig av på facebook.

Går inte att beskriva hur fint jag har haft det med min pojkvän i Egypten. Direkt när vi kom hem saknade jag känslan av att bara få vara med honom. Jag är så nöjd, och jag har ett sånt fint liv framför mig. Varenda sekund med honom är så värdefull. Vi är så lika på så många plan, antar att det är därför vi går ihop så perfekt. Jag älskar dig, och beundrar dig så, det vet du Seb!

08:14

Håller med Blondinbella med vartenda ord som hon skrivit på sin blogg;

Jag är så trött på er som säger att man är egoistisk om man är moderat och bara har sympati och är en god människa om man röstar rött. Vad lever ni i för värld egentligen? Vad är det för fint och godhjärtat med att tvinga alla att ha det lika dåligt, straffa folk som kämpar att lyckas i sitt liv och arbetar hårt. Om det är något som är egoistiskt så är det er rögröna-röra där man ska leva som en parasit på andra. Det går inte att bygga ett samhälle på bidrag, på att ge människor pengar så att det blir ett alternativ till att inte jobba. Det är en björntjänst, ett sätt att få människor passiva och beroende av en stat som det dessutom om de röd-gröna vinner, kommer att sitta en kommunist i. Vi måste ha en regering som driver en politik där människor får jobb, får känna gemenskap och dessutom får pengar i plånboken. De som tjänar mest på låga skatter är människor med låga löner för den tusenlappen är extra viktig. Och det går inte att straffa stora företag som ger männniskor jobb i Sverige med höga skatter så att företagen flyttar till andra länder med lägre skatter och det går inte att straffa människor som pluggar i fem år, sliter med jobbet och sedan ta hälften av allt personen tjänar. Ingen människa kommer vilja jobba i Sverige och var ska då alla pengar komma in till välfärden?!

Socialdemokraterna och vänstern driver ingen jäkla godhjärtat politik utan de bedriver en politik som får folk beroende av en stat. En politik som får svaga människor ännu svagare och ännu mer beroende. Godhjärtat är en politik som gör allt som går för att lyfta dessa människor och ge alla en möjlighet till frihet.

Om man röstar blått tänker man bara på pengar och girighet, är vad jag har fått höra. Bullshit. Vi kan inte blunda för verkligheten, dags att vakna upp i dagens samhälle och förstå hur det måste fortsätta fungera.


ALLIANSEN!

Jag är så glad över att Alliansen sitter kvar.
Jag kan bara säga.. Go, go, go FREDDE!

16:42

Har förtillfället rast i två timmar så nu är jag hemma en stund. Jobbar sen fram tills åtta, och därefter ska vi räkna alla röster fram. Spännande!!

06:58

Vi är hemma efter en fantastisk vecka! Sitter just nu och ska få i mig en rejäl frukost. Om en timme börjar jag jobba på GUC. Så till er alla.... iväg med er och rösta nu vaaaa!!

HEJDÅ!

Bilen rullar snart mot Arlanda.. jag är så glad!!
HOPPAS NI KOMMER HA DET BRA HÄR HEMMA, SES OM EN VECKA!

NU ÄR DET NÄRA!

Har nästan packat klart nu! Snart ska jag och pappa ut på lite ärenden och sen blir det jobb 14-20. Efter det ska jag åka hem och försöka sova!! iiiiiih, snart åker vi baby.

18:58

Dagen har jag spenderat med Mormor, min lillkusin Miranda och lillebror. Vi har haft det så otroligt mysigt. Nu har jag börjat att packa lite smått, och det är alltid lika svårt! Ikväll ska jag och Sebbis hem till Simone och kolla någon bra film med henne och Jonatan, sånt gillas! (:
Miranda, lycklig i sin nya klänning!

15:05

Varit nere på stan och fixat lite grejer, bjudit min fina pojkvän på lunch och nu är jag hemma. Om någon timme ska jag cykla hem till Simone, vi ska baka kladdkaka och dricka en massa mjölk. MUMS!

15:04

Slappdag. Varit hem till Sebastian och städat hans rum som såg ut som en svinstia. DISLIKE BABE. Men nu är det så fint så! Strax ska jag iväg och tjäna lite pengar och sen blir det att köpa en stor påse med godis, sååå sugen. Imorgon ska jag ner på stan och köpa behövligheter till resan. PUSS PÅ ER.

Enemies at the gates

I fredags somnade Sebbis tidigt och jag var pigg såklart. Jag fastnade framför tvn då de visade filmen Enemies at the gates. Herregud den var så jäkla bra. Handlade om Andra Världskriget (sånna filmer som jag gillar) SE DEN!! Jude Law har fanimej aldrig varit så het som i denna, jag menar kolla på karln. IIIH.

19:56

Nu ska jag cykla hem till Simone, ska mysa med mina 3 favorit flickor. Vi 4 är bra!!

GIVE ME

åh, dessa vill jag gifta mig i!

12:23

Lillebror gjorde illa sig igår på dagis, snäll storasyster som man är ska jag bjuda honom på bio idag. Om någon timme åker vi ner till Filmstaden och ser Som hund och katt. :)

Egypten

Imorgon åker vi om 1 vecka, hihihi

SEB


18:43

Igår var jag ner på stan en sväng. Mötte upp Emmis när hon slutat och satte oss och fikade en stund. Myspys!

RSS 2.0