Money never sleeps

Ikväll blir det biomys med min älskade. Han har bestämt att vi ska se Wallstreet. Det blir nog bra, vi får se! Bara jag får mina hotsnacks så blir jag nöjd, gottiii.

13:32

Var så himla seg när jag vaknade vid elva idag, men jag satte mig på cykel en halvtimme senare och for ner till friskis. Nu-DUSCH!


18:29

Tog bussen ner till stan och mötte upp Elin och Emmis vid 13.00. Vi gick och lunchade på Unico, sallad, sjukt gott! Vi hann också strosa runt och shoppa lite i affärerna. Elin åkte sen iväg till jobbet, och jag gick till friskis och tränade (!!!) Bra gjort. Nu är jag alldeles för trött. Sebbis kommer snart hit, det blir en lugn mysikväll. Me like.



Yuuummmie.


Jag tog en kula för dig


Måndag




Iväg och jobba 14-20. Idag är det löning! Tänka sig att något kan vara så fint. Åh.

Lördag!

Precis kommit hem från jobbet! FYFAN vilket väder. Igår efter jobbet så kom emmis hem till mig så åt vi en supergod middag. Vi begav oss sen hem till Elins syster Emma, det var så fruktansvårt trevligt. Vid halv ett-ett tiden tog vi bussen till BJ. Kvällen avslutades med en taxi. Sjukt värt alltså. Puss på er tjejor, ni är så fina!

Okt. 22, 2010

Är barnvakt idag, lillebror vaknade halv sju imorse. Som tur var somnade han om till åtta! Vi har ätit frukost och legat i soffan och kollat på film, snacka om att vi slappar. Igår jobbade jag 10-18. När jag kom hem fixade jag klart Sebbis födelsedags presenter. Grymt skönt! Idag har vi varit tillsammans i 1 år och 3 månader. Så ikväll blir det bio eller hyra film. Och en massa godis! Hihihi. ♥ ♥


15:30

Usch vilket trist väder!! Men nu blir det att åka ner på stan och titta lite i affärer med Boyfriend, ska vara lite smakråd! Hihi.



Sommar!


Breakeven



Glömt hur bra denhär låten är!! Ska iväg och träna nu, skönt att vara ledig (:(:

Okt. 17, 2010

Dålig uppdatering! I fredags var vi alla Lindex-brudar hem till Marianne våran fantastiska chef! Det bjöds på italiensk catering, rött vin, tipspromenad, rollspel, designers, kladdkaka och wii. Alla är verkligen helt fantastiska- längesen jag hade det så trevligt! Lördagmorgon var man ju sådär pigg, for iväg till jobbet och var hemma sent. Just nu sitter jag på jobbet och har min rast. Ikväll vill jag bara gosa ner mig i sängen. ♥

15:05

Varit barnvakt idag. Ludde är fortfarande sjuk. Vi har i princip spelat Wii hela morgonen, vilket bara blir roligare och roligare!! (: hihi. Ska strax cykla upp till Gränby och jobba ett minipass. Skönis.



Tikkalicious





Heja Sverige!

Nu har vi precis varit och handlat chips, dip och massa gott att dricka! Ikväll ska vi alla titta på fotboll här hemma,  MYSPYS!!


Lillebror




Lillebror är sjuk så är hemma och pysslar om honom. Så idag blir det bara en slappisdag ♥.

Gårdagens







Idag fick både Seb och jag en riktig sovmorgon! Vi åt frukost och tittade film här hemma. Sen cyklade vi iväg till Ikea och kollade runt. Blev också en lunch, sjukt gott faktiskt! Cyklade sen vidare till Gränby Centrum och jobbade ett minipass 16-20. Strax ska jag krypa ner i sängen. Puss på er.

På jobbet!

Sitter just nu på min rast, jobbar till stängning precis som igår! Är så trött, inte bara vanligt trött.. utan i kroppen! Plus att jag är förskyld och har ont i halsen. Halsen kliar så inibomben. Längtar tills ikväll då jag får träffa min prins. ♥

Okt. 10, 2010





Okt. 5, 2010






Mina ben värker. Har jobbat 12-20, ligger just nu i Sebbans säng. Snart ska vi sova, men först blir det att titta lite på tv. Imorgon är jag ledig, ska nog träna och pyssla om mig själv. På kvällen blir det nog Aspentos. Det gillas. Puss och godnatt på er.

Okt. 4, 2010

Vilken hemsk natt jag haft alltså. Endast sovit 2 timmar. När jag väl somnat var det bara upp och jobba. Halv sju var jag hemma. Vi har firat Pappa som fyller 45 år! Fina Pappsen har fått ett Wii av oss. Han är överlycklig, haha..

Jag vill tillbaka älskling!


21:45

Helt slut just nu. Jobbat 8 timmar och Gränby Centrum kryllade med människor.
Ledig imorgon, nu tänker jag sova.

Jobb!

Ska kila till bussen nu. Jobbar till 19 ikväll!

RSS 2.0