Göööllig tjej





Boyfriend är duktig och jobbar såhär på en söndag. Jag är går runt med mjukiskläder och mina nya glajjor som jag köpte förra veckan. How cool? Ska nog ta mig ett varmbad och läsa skvallertidningar. Sista dagen på det sista sportlovet ever då.. känns rätt bra faktiskt. Puss på eeeer.

Babe babe babe babe babe babe.



Feb. 27, 2010

Det var jätte mysigt igår! Vi åt kladdiskaka, tittade på lets dance, solsidan och beeert fjert. Självklart tittade vi i alla fotoalbum och på alla roliga bilder på Elins dator. Hahah. Jag tycker om er :)




Spana in mina hota brills jag fått av Boyfriend!

Det regnar köttbullar!

Ludde och jag har precis kommit hem. Vi har varit på filmstaden och sett Det regnar köttbullar med 3D. Hahah, sjukt kul och mysigt. Älskar min lilla prins. Nu ska jag duscha och fixa mig så blir det film/tv mys hemma hos Elin ikväll. Niceeeeeeeeee.

Mysteriet på Greveholm.

Sebb och jag bestämde nyss att det blir godis, coca cola vanilla (vår favorit) och mysteriet på Greveholm i kväll! Hur mysigt? iiih.

Glamourama

Varför kan det inte vara avsnitt varje kväll?! Jag var helt överlycklig när jag fick reda på att de skulle göra ett pogram ihop, eftersom jag läser deras bloggar dagligen. Forni är helt klart favoriten, men blondinerna lirar ju i en egen femma de med. Såå blir tokig.. mer Glamourama, tack!


Feb. 24, 2010

Nyss hemkommen från friskis, blev ett medelpass med Elin! Är helt slut, men fan vad bra det var. Nu ska jag duscha.. senare runt klockan 5 drar hela familjen ner på stan och mötter upp Sebastian. Det blir kina buffé och Peter Pan på stadsteatern, hihi. Det kan bli skojj!

Feb. 23, 2010

Vaknade när Sebastian for till jobbet imorse och somna om. Gick upp elva, åt frukost. Tog bussen ner på stan och gjorde ärenden. Efter dte blev det löpbandet på friskis med Emmmmmis. Imorgon blir det att treeena igen.. hoppas E&E är på? Sköön dag, längtar tills jag får somna i b-friends famn.





Skulle inte banga på Valborg nu.



Sms

"Älskar dig så jävla mycket.. 7 månader idag. Nu har jag bokat bord på lördag trattoria commedia. Du och jag en romantisk middag. Jag bjuder. Du är bäst!"

Fina boyfriend.

Feb. 22, 2010

Jag är dödsförskyld, inte ens 3 kg nässpray hjälper mot min täppta näsa. Bra start på lovet. Tänkte visa bilder från igår när jag och Linnéa hänkade på Emilia, och hjälpte till på en fotografering för Forumgallerian. Sjukt kul!










Tävling i skolan - Afton!


Vann tävlingen idag i skolan och fick första pris
, vilket var hur kul som helst! :) Alla var verkligen duktiga, men jag antar att jag fixade det lilla extra. Fick värsta bagen med fina priser. Volummaster, miniplattång, smink, nagellack, nagelfilar. Är så himla glad, hihih.

Fina Rebecka, min modell!



<3





Alla hjärtans dag



Vet inte vad jag skulle göra om det skulle hända dig något. Älskar dig så.

Partey

Fixar mig till bra musik, snart åker vi till Linnéa! :D


Feb. 13, 2010

Gårdagen var skön, även fast jag höll på att dö när alarmet ringde alldeles för tididgt på morgonen. Engelska, var en sväng till ungdomshälsan och skrev ut fler kartor och var tillbaka till hantverken. Elin, Linnéa och jag var ovanligt motiverade och fixade flera håruppsättningar(!) Tog bussen till friskis klockan tre och var på ett styrkemedelpass. Sjukt svettigt. Åkte hem och möttes av prinsen här hemma och åt mys middag med familjen. Vi tittade på lets dance och jag somnade på Sebban i soffan. Idag haaar jag en otroligt ont överallt, snacka om träningsvärk.

Vi ska alldeles strax upp till Gränby och handla lite. Ikväll ska jag och tjejerna hem till Linnéa som fyller 19! Grattis snuttan, party party.


Bildras, såhär innan nattetid.





Feb. 11, 2010

Torsdag och jag vaknade upp på dåligt humör, man kan inte alltid vara glad. Har varit med världens bästa mami på stan och vi har köpt alla hjärtans dag presenter, hihi. Alltid bäst att handla med mamma, hon har alltid grymma ideér om presenter. Så nu skulle det vara mysigt med söndag.. Det blir nog så att jag och Sebastian lagar en fin middag, med ljuuuus..och sen kanske en bio på det? Eller så kryper vi bara ner i badet, nah.


Feb. 7, 2010

Känner mig inte alls kry, snacka om att Sebbo har smittat mig. Vi degade hela dagen igår, ändå gången vi rörde på oss var när vi åkte och köpte godis. Vi tittade på melodifestivalen och Shall we dance, fin film det. Idag har jag och lillasyster varit på High school musical i musikenshus. Jag har verkligen fått mig ett gott skratt idag, jätte roligt. Ikväll är det Johan Falk och plugg som gäller, och självklart somna in i pojkvännens famn.. behöver det.

Feb. 6, 2010

Dagarna bara springer iväg och jag har inte hunnit blogga alls! Gårdagen var mycket lärorik iallafall, jag och elin hade fullt upp. Fick tillbaka prov med bra resultat också, braaaa fredag.




Feb. 5, 2010

Innan jag åkte till Egypten köpte jag dessa. Hur underbara..?


RSS 2.0