16:51

Dåligt med uppdatering. Hade iaf en underbar helg med boyie.

Igår var jag och Linnéa till dragarbrunssgallerian och provade underkläder till modevisningen på fredag. (flustret)Gick ju väldigt bra faktiskt. Aningen nervös bara..

Idag har jag varit i skolan som vanligt, först hantverk där vi börjat på ett arbete om våran egen stil. Sen hade vi UF företag, vilket bara går framåt. Tränat har jag gjort också.. duktiga jag. Snart väntar lasange sen blir det gränby centrum med mami.


21:48

Mötte upp emmis på stan. Vart att spendera massa pengar, alltid lika trevligt. Imorgon blir det ännu mer shopping, drar till stockholm med min kära pojkvän. Nu måste jag plugga, plugga, plugga. Inte pepp någonstans, kanske ska titta lite sex and the city?




11:19


Sommar, jag vill ha sommar.






11:06

Ledig idag och imorgon. Ska plugga närlingslära och cykla ner till friskis och träna.

Snacka om att man blir man hatare efter att ha sett de här filmerna. Grymt bra var den iaf, men otäck. Lätt se värd. Noomi är min nya idol, helt klart.

16:35

Sovmorgon. Svenska B. Prov i naturkunskap.

Två månader idag, blir bjuden på bio ikväll av Sebbe.
Flickan som lekte med elden





15:45


17:15

Massagen gick galant, resten av tiden gick åt att tvätta håret på varandra. Sen äntligen fick vi sluta och dra hem. Snart är jag ensam hemma, och så förblir det hela kvällen. Min kärlek kommer hit, det blir tacos och rödvin. MYS.


09:41

Igår på hantverken tvingade simone mig att vaxa överläppen, SATAN I GATAN. Sitter just nu i bibloteket med Linnéa. Snart lunch, sen hantverk då vi ska ha kunder i massage. Nicenice..

18:47



Jag är sämst på att blogga för tillfället. Beror helt enkelt på den här underbara människan. Min största prioritet just nu. Har jag sagt att jag är crazy in love, har pirr i magen och inte vill vara utan Sebastian? Så är läget iallafall. Nu vet ni..

Kulturnatt



Min Sebastian

Hur bra är det inte att ha en pojkvän som är uppmärksam?

Kolla vilken kärleks gåva jag har fått.
Underbara du. Underbara du. Underbara du.



Fredagsmys

Hantverk i tre timmar och fyrtio minuter. Bara massa fredagsmys med choklad ansiktsmask, manikyr, ögonbryn och frans färgning.





17:46

Men hur glad blir man inte när Pappi kommer hem med McDonalds? Ludvig blir helt uppe i varv. Happy meal is the shit. De visste ni va? Lite senare ska jag, Pappa och Sebastian till allianshallen och kolla på lillasyster. Sen hoppas jag på idolmys.


14:05

Vaknade hos Sebban. Gick upp kvart i åtta och cyklade till skolan fem över, haha grymt skönt. Bara haft hantverk idag. Lärde oss facelift massage och vaxning. Massagen varade i en timme. Tror ni det var skönt eller? Herregud. Nästa vecka börjar vi ta kunder i det, så det blir att träna massage på alla jag känner i helgen.


17:55

Alarmet ringde alldeles för tidigt. Allt man vill är bara att få ligga kvar i den där varma famnen. Skolan var så skön med hantverk vilket betydde banan och avocado ansiktsmask. Så kul! Sen var det en liten föreläsning om UF företag. Jag och Elin for till friskis när vi slutade. Duktigt!


19:02

Skolan började 12.25. Svenska och Naturkunskap. Kollade skor med Linnéa. Köpte mitt gymkort på friskis och körde ett styrkemedel. Ikväll blir det idol och Sebastian. Gillart.


Tack vare dig, tog jag mig hit.


Söndag

JA, Håkan var bra. Dock alldeles för trångt när vi stog inne i smeten. Tjocka, svettiga, galna människor. Ett tag trodde jag att jag skulle dö.








Sista låten av alla var våran. Underbart.

Fredag

Är inte direkt något Håkan Hellström fan. De vet ni som känner mig. Han ser varken bra ut eller har bra röst. Var i princip första gången nu isomras som jag lyssnade på hans låtar. Och ja, jag tycker om en låt väldigt väldigt mycket. Kan nog bero på att jag tänker så mycket på mig och Sebastian när jag hör den. 

Så ja, även fast jag mått illa istortsätt hela natten så ska jag följa med mina kära vänner till Grönan idag. Men inte för Håkans skull, för eran skull tjejer, kom ihåg det!



Torsdag

Skola och Amazing thai.




Onsdag

Kort skoldag. Nagelförlängnings föreläsning, lunch och projekt arbete snack. Verkar som att vi kommit fram till en kul idé, hihi. Inte gjort så mycket mer, hatar att vara så här förskyld. Vill ju så gärna komma igång med att träna.. hoppas det blivit bättre tills på fredag iallafall. Nu ska jag nog krypa ner och läsa lite. Önskar att Sebastian vore här, dumma dig som också ligger hemma och är sjuk. Klarar jag mig ensam inatt? Tveksamt.



Tisdag





Hemsk natt. Så himla ont i halsen, näsan kliar, kroppen värker. Skoldagen började 12.25 med svenska. Sen naturkunskap där vi var på trädvandring, väldigt intressant haha. Tog bussen hem och har i princip suttit nerbäddad med täcke framför tvn. Hoppas S kommer och håller om mig inatt. I need it.

RSS 2.0