Fika




Mys måndag

Efter 4 dagars jobb är jag ledig idag ((: Så jag, Emma, och Simone tar bussen till Elin där det bjuds på adventsfika. Ska bli så mysigt!

21:35

Jag är en trött människa just nu. Jobbat stängning, och imorgon börjar jag 08.00! Känns som att vi borde gå och lägga oss nu..

Come with me



Sebastians favoritlåt just nu. Lägger upp den för att jag älskar honom. Baby, jag sitter här hemma och nynnar och tänker på dig, fina dig!


21:37

Stockholms vistelsen var så fin. Varje tid spenderad med min älskling är guldvärd.

19:03

Idag har jag varit ledig. Har gjort ärenden på stan och just nu är jag hemma hos Boyfriend. Vi ska titta på film och pussas massor.

Fredag



En av mina presenter till Sebastian ska användas nu på fredag. Vi ska åka till Stockholm och bo på hotell, Radisson Blu Royal Vinking, ligger precis vid centralstationen (Där de spelar in förkväll). Ska bli så jäkla mysigt, bara du och jag. Ser mest fram emot bubbelpoolen.. eller kanske frukosten? Åh, längtar så!

My girls




jag bär dig runt halsen älskling


15:48

Vädret är kaos. Det både snöar och blåser, bra kombination. Har varit hos tandläkaren, har aldrig varit speciellt rädd men det är ju så fruktansvärt tråkigt. Det gick iallafall bra och så var det ju sista gången som det var gratis.
Vilket antagligen betyder att man inte kommer gå dit på ett tag, heheh. Om någon timme ska jag ta mig ut i kaoset och gå hem till min kära, det blir tisdagsmys. PUSS

17:18



♥ Min 20-åring. Vi hade det jätte mysigt i lördags! Sebbis blev jätte glad över mina presenter, berättar någon annan gång, hehe.

Mwah

Baby fyller år! Ska fixa mig och åka till jobbet strax, längtar tills jag får pussa sönder min 20 åring. Ville bara visa min byxdress som jag köpte igår, den är så SNYGG så jag vet inte vad! My god.

Sebbi 20

Åh, imorgon fyller min lilla skruttis år. Först blir det att jobba en stund sen åker hela familjen hem till Fam Dahlén, då ska det firas min fina! Jag älskar dig så mycket, det känns så stort även fast att jag snart fyller år själv. Mwah på dig! ♥ ♥ ♥


River en vacker dröm


Gårdagens

Precis kommit hem från friskis, ska slänga mig i duschen. Sen ska jag cykla och hämta lillebror på dagis och mysa med honom. Pussis

Onsdag

Trött tjej! Ska iväg och jobba samma pass som igår, 11-18. Har inte så mycket mer att tillägga just nu. HEJ!

Måndag

Sen i lördags har jag hunnit med en Stockholms vistelse med Emmis, haft pizza och filmmys med Sebb, Simone och Jonathan och fått en vagel i ögat! Det sisa suger, men annars har helgen varit GULD. Idag har jag varit ledig och vilat mitt öga. Längtar tills helgen då älsklingen fyller 20. PUSS

RSS 2.0