08:14

Håller med Blondinbella med vartenda ord som hon skrivit på sin blogg;

Jag är så trött på er som säger att man är egoistisk om man är moderat och bara har sympati och är en god människa om man röstar rött. Vad lever ni i för värld egentligen? Vad är det för fint och godhjärtat med att tvinga alla att ha det lika dåligt, straffa folk som kämpar att lyckas i sitt liv och arbetar hårt. Om det är något som är egoistiskt så är det er rögröna-röra där man ska leva som en parasit på andra. Det går inte att bygga ett samhälle på bidrag, på att ge människor pengar så att det blir ett alternativ till att inte jobba. Det är en björntjänst, ett sätt att få människor passiva och beroende av en stat som det dessutom om de röd-gröna vinner, kommer att sitta en kommunist i. Vi måste ha en regering som driver en politik där människor får jobb, får känna gemenskap och dessutom får pengar i plånboken. De som tjänar mest på låga skatter är människor med låga löner för den tusenlappen är extra viktig. Och det går inte att straffa stora företag som ger männniskor jobb i Sverige med höga skatter så att företagen flyttar till andra länder med lägre skatter och det går inte att straffa människor som pluggar i fem år, sliter med jobbet och sedan ta hälften av allt personen tjänar. Ingen människa kommer vilja jobba i Sverige och var ska då alla pengar komma in till välfärden?!

Socialdemokraterna och vänstern driver ingen jäkla godhjärtat politik utan de bedriver en politik som får folk beroende av en stat. En politik som får svaga människor ännu svagare och ännu mer beroende. Godhjärtat är en politik som gör allt som går för att lyfta dessa människor och ge alla en möjlighet till frihet.

Om man röstar blått tänker man bara på pengar och girighet, är vad jag har fått höra. Bullshit. Vi kan inte blunda för verkligheten, dags att vakna upp i dagens samhälle och förstå hur det måste fortsätta fungera.


Kommentarer
Postat av: louise

HELT RÄTT!! tack, det är precis vad jag velat säga till alla!

2010-09-20 @ 17:16:36
URL: http://louisebj.blogg.se/
Postat av: johanna

du har rätt i det du skriver, samtidigt som du drar alla rödgröna partier över en och samma kamm. De rödgröna står inte bara för en bidragspolitik, som du nämner ovan. Utan för välfärd, sjukvård och insatser i skolan.

2010-09-20 @ 17:31:09
URL: http://wikstromjohanna.blogg.se/
Postat av: ida

där satt den!

2010-09-21 @ 10:51:02
URL: http://idaappelquist.blogg.se/
Postat av: Julie

Men Tilda förstår du vad som kommer hända nu? Alliansen vill ju få en majoritetsregering = måste samarbeta med SD, ett samarbete med rasister är ju det absolut värsta som kan hända! Det kommer bli mycket intressant att se hur Reinfeldt kommer lösa detta!

2010-09-21 @ 15:48:20
URL: http://juliejuliette.blogspot.com
Postat av: 1,2,3

Käften din såsse

2010-09-21 @ 23:54:01
URL: http://kritaen5a.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0